djokovic-indian11-4_408.jpg
O Nόβακ Τζόκοβιτς ήταν για μια ακόμη φορά, ο μεγάλος νικητής σε ντέρμπι κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Σέρβος ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα από το ξεκίνημα της χρονιάς, νίκησε 2-1 σετ τον Ελβετό, έκλεισε ραντεβού με τον Ράφα Ναδάλ στον τελικό του Indian Wells Masters και τη Δευτέρα ανεβαίνει στο Νο2 της ATP!

Για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα σε διάστημα δύο μηνών, ο Νόβακ Τζόκοβιτς φεύγει με ψηλά το κεφάλι σε αναμέτρηση με τον Ρότζερ Φέντερερ.
Ο υπερφορμαρισμένος Νόλε, μετά από έναν απολαυστικό αγώνα για τα ημιτελικά του BNP Paribas Open, επικράτησε με 6-3, 3-6, 6-2 του Ελβετού Βασιλιά και την ερχόμενη Δευτέρα (21/03) θα τον διαδεχθεί στη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω από τον Ράφαελ Ναδάλ τον οποίον θα συναντήσει στον τελικό του πρώτου Masters της σεζόν .
Τζόκοβιτς και Φέντερερ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους 16,100 θεατές στις κερκίδες του κεντρικού court οι οποίοι προσπάθησαν να "σπρώξουν" τον Ελβετό προς τη νίκη με τις φωνές τους, όμως ο Τζόκοβιτς ήταν πολύ καλός για να ηττηθεί.
Ο 23χρονος Σέρβος, πρωταθλητής στα δύο προηγούμενα τουρνουά σε Μελβούρνη και Ντουμπάι όπου και στα δύο νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ, αποδείχθηκε πιο fit και πιο αποφασισμένος στο 3ο και καθοριστικό σετ του δεύτερου ημιτελικού, φτάνοντας στη μεγαλειώδη νίκη μετά από 2 ώρες χορταστικού τένις.
Αυτή ήταν η 17η συνεχόμενη νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς φέτος με τον Σέρβο να παίρνει την πρόκριση για τον 3ο διαδοχικό τελικό το 2011, μετά τις κατακτήσεις των τίτλων σε Australian Open και Dubai Tennis Championships.

Ο ημιτελικός ήταν συναρπαστικός από την αρχή μέχρι το τέλος του με τον Νόλε να ξεκινάει εντυπωσιακά το ματς και να ολοκληρώνει το θριαμβό του με στυλ, κατακτώντας τα τέσσερα τελευταία game της αναμέτρησης.

Οι δύο άνδρες μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις στα δύο πρώτα κομμάτια του αγώνα, όμως στο 3ο μίλησε η φόρμα και η άριστη πνευματική κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μετά τα τέσσερα νευρικά πρώτα games του καθοριστικού σετ όπου οι δύο σπουδαίοι τενίστες αντάλλαξαν από ένα break, ο Τζόκοβιτς πέτυχε και νέο break στο 5ο game (3-2) και στη συνέχεια δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω...

Με τον Φέντερερ κουρασμένο και προδωμένο απ'τα πολλά αβίαστα λάθη του, ο Σέρβος έφτασε στην 3η συνεχόμενη και 9η συνολικά νίκη επί του Ελβετού σε σύνολο 22 αναμετρήσεων (13-9), παίρνοντας για 3η φορά στην καριέρα του το εισιτήριο για τον τελικό του Indian Wells.

Το 2007 ο Σέρβος είχε ηττηθεί απ'τον Ναδάλ στον τελικό του πρώτου Masters της χρονιάς, ωστόσο την επόμενη χρονιά πήρε εκδίκηση από τον Ισπανό στα ημιτελικά και νίκησε τον Μάρντι Φις στον τελικό, πανηγυρίζοντας το τρόπαιο στην έρημο της Καλιφόρνια.

Ναδάλ και Τζόκοβιτς θα συναντηθούν και πάλι στο Indian Wells Tennis Garden με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης των 3,65εκ. δολαρίων, σε ένα duel ανάμεσα στους δύο καλύτερους τενίστες στον κόσμο, αυτή τη στιγμή...

Τα στατιστικά του αγώνα
djokovic-federer-stats11.jpg

Σάββατο 19/03: Ημιτελικά BNP Paribas Open
1-Nadal (Spain) beat Del Potro (Argentina) 6-4 6-4
3-Djokovic (Serbia) beat 2-Federer (Switzerland) 6-3 3-6 6-2

BNP PARIBAS OPEN DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger