Ένα ακόμη κρούσμα δυσαρεστημένου πολίτη, που ξέσπασε την οργή του, σημειώθηκε το Σάββατο (21/05) αυτή τη φορά εναντίον του Μητροπολίτη Δημητριάδος, Ιγνάτιου, στο Βόλο.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού Εσπερινού, στον κατάμεστο Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ένας 32χρονος Βολιώτης, βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς και εισήλθε στο Ιερό του Ναού και από εκεί στον σολέα, όπου μεταξύ των άλλων κληρικών, στεκόταν όρθιος ο Μητροπολίτης Δημητριάδος.

Ο νεαρός είχε δεμένο στη μέση του ένα μπουφάν και με αστραπιαίες κινήσεις, αφού το έβγαλε, τράβηξε τη ζώνη του και την εκσφενδόνισε στο πρόσωπο του κ. Ιγνατίου, χτυπώντας τον.

Άνδρες του Λιμενικού που στέκονταν δίπλα στην εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης κινήθηκαν αμέσως και απέτρεψαν τα χειρότερα, ενώ μέσα στην εκκλησία επικράτησε αναστάτωση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, που μίλησαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο 32χρονος νεαρός από νωρίς το απόγευμα βρισκόταν στο προαύλιο του Ιερού Ναού εκφράζοντας λεκτικά την αποδοκιμασία του και την αποστροφή του προς την Εκκλησία, διότι όπως διαμαρτυρόταν δεν βοηθάει τους φτωχούς και όσους έχουν πρόβλημα να ζήσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε, αφού άνθρωποι που διαμένουν στην περιοχή τον έχουν εντοπίσει και άλλες φορές να βρίσκεται έξω από τον Ιερό Ναό ζητώντας οικονομική βοήθεια.

Ο 32χρονος απομακρύνθηκε τελικά από τους Λιμενικούς και μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, ενώ ο Πανηγυρικός Εσπερινός συνεχίστηκε κανονικά.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος στο κήρυγμά του λίγο αργότερα, έδωσε “άφεση αμαρτιών” στον δράστη του επεισοδίου, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα και τον οποίο ο ίδιος "τον αγαπά".

Ο 32χρονος συνελήφθη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger