Τελικός Κυπέλλου με... ιδιαιτερότητες 
Αναλύσεις επί αναλύσεων για τον τελικό του Κυπέλλου, είναι ώρα να κατατεθούν κάποιες επισημάνσεις ωστόσο, που θα διαμορφώσουν και το κλίμα του αγώνα. Οι ώρες πλησιάζουν και όλοι μπαίνουν σε κλίμα τίτλου.

Αφενός, είναι παρά φύση να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μετά από αυτόν της Ευρωλίγκας. Για το λόγο αυτό, και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν «στραβωμένος» στη συνέντευξη Τύπου, και ο Θοδωρής Παπαλουκάς εκτίμησε πως είναι παράδοξο να χάσει τους εγχώριους τίτλους ο πρωταθλητής Ευρώπης.

Δεύτερο στοιχείο, η αυξημένη τιμή των εισιτηρίων που κρατά (;) εκτός οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Σίγουρα η τσέπη τους δύσκολα αντέχει περαιτέρω έξοδα μετά το ταξίδι στη Βαρκελώνη, αυτή η ομάδα όμως, αναγκάζει τους πάντες να τη σέβονται, απλά επειδή μπορούμε να την αποκαλέσουμε και συλλέκτη σπουδαίων εμπειριών.

Τρίτο, ένα ερώτημα: πού θα βρουν το κίνητρο οι παίκτες του Ομπράντοβιτς μετά τον περίπατο στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας; Όλη η δουλειά σ' αυτό το κομμάτι γίνεται στον Παναθηναϊκό, ταυτόχρονα όμως, αρκεί για να κατανοήσει κάποιος τη σπουδαιότητα του αγώνα.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα μπορούσε να είναι ο τελικός της Ευρώπης.            

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται εδώ και μέρες για αυτόν τον αγώνα, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο προετοιμασίας, ηθικού ντοπαρίσματος και πόρωσης των παικτών του. Οι τελικοί από την ψυχή κρίνονται και ο Ολυμπιακός θέλει όσο τίποτα άλλο το τρόπαιο, όχι απλά για να διατηρήσει τα κεκτημένα, αλλά για να επιβεβαιώσει πρώτα απ' όλα την ισχύ του απέναντι στον αντίπαλό του.

Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη σε αγωνιστικούς ρυθμούς ήχησε ευχάριστα, καθώς σε έναν τελικό όλοι οι αστέρες πρέπει να συμμετέχουν, αυτό είναι αξίωμα. Ο Λαρισαίος επιφορτίζεται με επιπλέον πίεση καθώς είναι φτιαγμένος από υλικό που οδηγεί σε τίτλους, δεν είναι όμως και ο μόνος στον οποίο θα επικεντρωθεί το βλέμμα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, κορυφαίος παίκτης της περσινής Ευρωλίγκας, έχει να κάνει ακόμη το μεγάλο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Αύριο, θα έχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς τα σενάρια για μεταφορά του στην Ισπανία από την επόμενη χρονιά είναι υπαρκτά, άρα, η κατάκτηση τίτλων είναι μια αναγκαιότητα για πολλούς πλέον λόγους. 

Το τζάμπολ λοιπόν έρχεται, και τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα, με τους δύο φιναλίστ να είναι φορτωμένοι από σπουδαίες αγωνιστικές προσωπικότητες. Γι' αυτό το λόγο, ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ελκυστικός.  

To trailer του Contra.gr για τον τελικό:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger