H Seagate αποκάλυψε σήμερα τη νέα σειρά των GoFlex Satellite φορητών σκληρών δίσκων ειδικά σχεδιασμένα για το iPhone και iPad.
Το πρώτο προϊόν της σειράς είναι ένας φορητός δίσκος χωρητικότητας 500GB που μπορεί να μοιράσει το περιεχόμενό του μέσω USB ή Wi-Fi χάριν στην ενσωματωμένη μπαταρία και ασύρματη συνδεσιμότητα. Έχοντας την αντίστοιχη εφαρμογή στην iOS συσκευή σας (GoFlex Media – link) θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο media περιεχόμενο του εξωτερικού δίσκου και να προβάλετε αυτά τα αρχεία στη συσκευή σας. Μάλιστα, θα είναι δυνατή η σύνδεση μέχρι τριών συσκευών στο ίδιο περιεχόμενο έτσι ώστε να είναι δυνατή η ταυτόχρονη προβολή ενός αρχείου από πολλούς χρήστες. Η εταιρεία ενημερώνει ότι δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της εφαρμογής GoFlex Media αφού και άλλες εφαρμογές μπορούν να «δουν» τον δίσκο και να αναπαράγουν το περιεχόμενο που βρίσκεται σε αυτό.
Σύμφωνα με την εταιρεία το GoFlex Satellite θα είναι ικανό για πέντε ώρες συνεχούς προβολής βίντεο ή εικοσιπέντε ώρες αναμονής. Η εφαρμογή για το iOS θα μπορεί να κρατάει στην cache το βίντεο που προβάλλεται έτσι ώστε να μπαίνει σε standby o δίσκος.
Η λύση της Seagate έχει μέχρι στιγμής έναν περιορισμό που δεν επιτρέπει την σύνδεση της iOS συσκευής σε άλλο δίκτυο εκτός αυτού του δίσκου. Ωστόσο, σε μελλοντική αναβάθμιση θα επιτρέπεται στον δίσκο να συνδέεται σε ξεχωριστό Wi-Fi router και να επικοινωνεί ταυτόχρονα με άλλες συσκευές.
Το GoFlex Satellite 500GB θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στις ΗΠΑ τον προσεχή Ιούλιο έναντι $199.99 και στον υπόλοιπο κόσμο αργότερα το καλοκαίρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger