nadal-gasq-nole-murr.jpg
 Οι τέσσερις τενίστες που έδειξαν περισσότερη ποιότητα, περισσότερη διάθεση και μεγαλύτερο πάθος και θέληση, βρίσκονται στην ημιτελική φάση του Rome Masters και σήμερα θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ναδάλ-Γκασκέ, Τζόκοβιτς-Μάρει κι όποιος... αντέξει!

Δύο σπουδαία παιχνίδια για την ημιτελική φάση του τελευταίου μεγάλου τουρνουά προετοιμασίας πριν το Roland Garros, περιλαμβάνει το σημερινό αγωνιστικό μενού με τους δύο καλύτερους τενίστες στον κόσμο, Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς, να βρίσκονται μια νίκη μακριά από ένα ακόμη επικό ραντεβού τους σε τελικό Masters διοργανωσης.

Ο Ισπανός με τον Σέρβο είναι μόνιμοι "κάτοικοι" στα τελευταία Σαββατοκύριακα των μεγάλων τουρνουά φέτος με τον Άντι Μάρει να πραγματοποιεί τη δεύτερη συμμετοχή του σε ημιτελική φάση Masters διοργάνωσης φέτος μετά το Μόντε Κάρλο και τον Ρισάρ Γκασκέ να εξαργυρώνει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με τη συμμετοχή τους στους "4" καλύτερους της Ρώμης.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 15:00GR-Novasports4-Live Streaming με τον υπερασπιστή του τίτλου, Ράφαελ Ναδάλ να αντιμετωπίζει τον Ρισάρ Γκασκέ ο οποίος προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε top10 τενίστες και μάλιστα ανατρέποντας το σκορ, επί του Ρότζερ Φέντερερ στον 3ο γύρο και επί του Τόμας Μπέρντιχ στα προημιτελικά.

Ο Ναδάλ, πέντε φορές πρωταθλητής στη Ρώμη (2005-07, 2009-10), δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της χωμάτινης καριέρας του, ωστόσο η ποιοτητά του στη συγκεκριμένη επιφάνεια είναι τέτοια που τον χρίζει αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση. Ο 24χρονος ταλαιπωρείται από έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και από έναν πυρετό ο οποίος λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο 3ο και τελευταίο χωμάτινο Masters της σεζόν και πιθανότατα και το Νο1 της κατάταξης.

Ναδάλ και Γκασκέ θα συναντηθούν για 9η φορά με τον Ισπανό να έχει το απόλυτο των νικών (8-0) απέναντι στον 24χρονο Γάλλο, Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης και μάλιστα οι περισσότερες νίκες έχουν έρθει σχετικά εύκολα (αποδόσεις unibet: Nadal vs Gasquet 1,07-8,50).

Μερικές ώρες αργότερα (21:00GR-Novasports1), οι δύο καλύτεροι returners και εκ των καλύτερων movers στο tour, θα μονομαχήσουν στην κεντρική αρένα του Foro Italico με τον Άντι Μάρει να έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την ήττα του στον φετινό τελικό του Australian Open η οποία του στοίχισε περισσότερο απ'ότι θα φανταζόταν καθώς ο Σκωτσέζος στη συνέχεια είχε τους δύο χειρότερους μήνες της καριέρας του, αδυνατώντας να ξεπεράσει τη νέα ήττα σε τελικό Grand Slam.

Ο Τζόκοβιτς βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει. Ο Σέρβος μπορεί να έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή της κατάταξης αυτή την εβδομάδα, ωστόσο αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί, ειδικά αν συνεχίσει στον ίδιο φρενήρη ρυθμό.

Με τη συντριπτική πλειοψηφία των συναντήσεών τους να έχει πραγματοποιηθεί στα hard court, ο Τζόκοβιτς προηγείται με 5-3 συνολικά στις νίκες κόντρα στον Μάρει ενώ ο Σέρβος ήταν ο νικητής και στη μοναδική  φορά που βρέθηκαν στο χώμα, το 2008 στο Monte Carlo Masters.

"Θα είναι σπουδαίο να τελειώσω εγώ το σερί του Νόβακ. Έχω αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι μπορώ να τον κερδίσω" δήλωσε το Σάββατο ο Μάρει, βάζοντας φωτιά στο δεύτερο ημιτελικό!

Δίχως αμφιβολία ο Νόλε είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη σήμερα, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε πόσο ποιοτικός και επικίνδυνος τενίστας είναι ο Μάρει αν βρεθεί στη μέρα του (αποδόσεις unibet: Djokovic vs Murray 1,15-5,20).

Σάββατο 14/05: Ημιτελικά Rome Masters
15:00GR 1-Nadal (Spain) vs 16-Gasquet (France)
21:00GR 2-Djokovic (Serbia) vs 4-Murray (Great Britain)

ROME MASTERS DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger