Απαισιόδοξο ήταν το μήνυμα του Γιώργου Καρατζαφέρη μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών καθώς έκανε λόγο για "καρέκλα κάποιων που είναι πάνω από την Ελλάδα." Το Συμβούλιο ολοκληρώθηκε μετά από 3.30 ώρες ενώ άρχισε τις εργασίες του λίγα λεπτά μετά τις 12.36 το μεσημέρι της Παρασκευής (27/05).
Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασαν πρώτα και με ελάχιστα λεπτά διαφορά μεταξύ τους, οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ τελευταίος έφτασε ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Εξωτερικών, Δ. Δρούτσα, οι οποίοι ήταν επίσης παρόντες στη σύσκεψη,προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για όλες τις πτυχές της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

Γιώργος Καρατζαφέρης: "Η καρέκλα κάποιων πάνω από την Ελλάδα"

Αιχμηρό ήταν το μήνυμα του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, μετά το πέρας του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, καθώς τόνισε ότι δυστυχώς η "καρέκλα κάποιων είναι πάνω από την Ελλάδα" χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω σε ποιους αναφέρθηκε.

Παρέδωσε δε και ένα σύντομο μάθημα ιστορίας καθώς εξήγησε ότι "
δεν κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι αν ο Ευρυβιάδης δεν τα είχε βρει με τον Θεμιστοκλή το 480 π. Χ. ούτε αυτούς θα έγραφε η ιστορία, ούτε την ημερομηνία."

Να υπενθυμιστεί ότι πρόθεση του κ. Παπανδρέου και σκοπός σύγκλησης του συμβουλίου ήταν η επίτευξη συναίνεσης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, που δεν επετεύχθη κατά τις κατ' ιδίαν συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους τελευταίους.

Υπενθυμίζεται, ότι και πριν λίγες ημέρες, από το βήμα του ΣΕΒ, ο πρωθυπουργός είχε εμφανιστεί θετικος στο ενδεχόμενο να υιοθετήσει προτάσεις της αντιπολίτευσης.

Στην παρέμβασή του ο κ. Παπούλιας εστίασε σε τρία βασικά σημεία, στην εξασφάλιση της εθνικής συνεννόησης, τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την προστασία των αδυνάτων.


Πιο συγκεκριμένα,
σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επεσήμανε την ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα εθνική συνεννόηση, για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την κρίση, τονίζοντας ότι απαιτείται να ληφθούν μέτρα που θα διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή και θα στοχεύουν στην προστασία των οικονομικά αδυνάτων.

Θα ακολουθήσει προεδρικό ανακοινωθέν, ενώ οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών θα γίνουν στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger