Συνοπτικές Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠ ΜΑΡΣΑΛ
Σενάριο: ΤΕΝΤ ΕΛΙΟΤ, ΤΕΡΙ ΡΟΣΙΟ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ , ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ , ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΣ , ΚΕΒΙΝ ΜΑΚΝΑΛΙ , ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΡΙΦΙΘΣ , ΣΤΙΒΕΝ ΓΚΡΑΧΑΜ , ΙΑΝ ΜΑΚΣΕΙΝ , ΤΖΕΜΑ ΓΟΥΟΡΝΤ , ΣΑΜ ΚΛΑΦΛΙΝ , ΚΙΘ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ
Διάρκεια: 141 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ
Κριτική κοινού: ***** (22 ψήφοι)

Περίληψη

Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου μπλέκει σε νέες περιπέτειες, όταν συναντά την Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του. Σαστισμένος από την αναπάντεχη επανεμφάνισή της στη ζωή του, κι ενώ προσπαθεί να καταλάβει αν εκείνο που την τράβηξε κοντά του είναι η… ακαταμάχητη γοητεία του ή η σφοδρή της επιθυμία να ανακαλύψει την θρυλική "Πηγή της Αιώνιας Νεότητας", ο Τζακ καταλήγει αιχμάλωτος του φοβερού και τρομερού Μαυρογένη - του κουρσάρου που τρέμουν όλοι οι πειρατές! Στα μάτια του Τζακ, ωστόσο, η πανούργα Αντζέλικα φαντάζει πολύ πιο επικίνδυνη από τον διαβόητο αρχιπειρατή…


EXTRA!

Trivia & fun facts
  • Η ταινία “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” είναι η πρώτη του franchise, η οποία γυρίστηκε σε Disney Digital 3D και η πρώτη μεγάλου μήκους στην οποία χρησιμοποιήθηκαν οι νέες, επαναστατικής τεχνολογίας ψηφιακές κάμερες Red One. Μάλιστα, όπως διευκρινίζει ο Μπρουκχάιμερ, «πρόκειται για την πρώτη επική περιπέτεια, η οποία κατά το μεγαλύτερο μέρος της κινηματογραφήθηκε τρισδιάστατα on location και όχι μπροστά σε green screen ή εντός διαφόρων sound stages».
  • Τις γοργόνες ενσαρκώνουν μισή ντουζίνα πανέμορφες ηθοποιοί-επαγγελματίες μοντέλα (ανάμεσά τους και η Αυστραλιανή supermodel Τζέμα Γουόρντ), αλλά και 22 αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης, η πλειοψηφία των οποίων είχε λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου. Τη μεταμόρφωσή τους για τις ανάγκες της ταινίας ανέλαβαν οι τεχνικοί της Industrial Light & Magic.
  • Ο 13χρονος Άγγλος ηθοποιός Ρόμπι Κέι (“Γυναίκες Έτοιμες για Όλα”) είναι και επίσημα ο πρώτος ανήλικος πειρατής της σειράς.
  • Στο εντυπωσιακό καστ ξανασυναντάμε και τον Κιθ Ρίτσαρντς, ο οποίος υποδύεται για μια ακόμη φορά τον κάπτεν Τιγκ, πατέρα του Τζακ Σπάροου.
  • Το πρωτότυπο score της ταινίας υπογράφει για τρίτη συνεχόμενη φορά ο πολυβραβευμένος Γερμανός μουσικοσυνθέτης Χανς Τσίμερ, ο οποίος εδώ συνεργάζεται σε κάποια κομμάτια με τους Rodrigo Y Gabriela, ένα καταξιωμένο ντουέτο βιρτουόζων της ακουστικής κιθάρας με καταγωγή από το Μεξικό.
  • Από τις φορεσιές των βασικών χαρακτήρων της ταινίας, αδιαμφισβήτητα την παράσταση κλέβει εκείνη του Μαυρογένη, η οποία, σύμφωνα με την πολύπειρη ενδυματολόγο Πένι Ρόουζ, δανείζεται άφθονα στοιχεία από τον ενδυματολογικό κώδικα των περίφημων… «Hell’s Angels»!
Επίσημο Site:
http://www.disney.co.uk/pirates-of-the-caribbean/index.jsp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger