Πρώτη του Φερέιρα με αρχηγό τον Σισέ

Η εποχή Φερέιρα στο Παναθηναϊκό είναι πλέον γεγονός με τον Σισέ να αναλαμβάνει παράλληλα καθήκοντα πρώτου αρχηγού μετά από εντολή της διοίκησης. Παραιτήθηκε και αποτελεί παρελθόν ο Βαζέχα.
Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Παναθηναϊκό έμελλε να συνοδευτεί με μια ακόμη αλλαγή, αυτή του αρχηγού, καθώς μετά από εντολή του Νικόλα Πατέρα, ο Τζιμπρίλ Σισέ επιβραβεύεται για τη συνολική του εικόνα το τελευταίο διάστημα και την ηγετική του παρουσία μέσα και έξω από το γήπεδο και χρίζεται πρώτος αρχηγός της ομάδας.


Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε: "Είναι τιμή μου να είμαι αρχηγός, θα κάνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, αφού αυξάνονται οι ευθύνες μου". Στη συνέχεια, καλωσόρισε εκ μέρους των παικτών τον Πορτογάλο προπονητή και τον σύστησε στους συμπαίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τους Φρέιτας και Αντωνίου. "Ο νέος κόουτς δεν χρειάζεται συστάσεις. Ελπίζω να έχετε επιτυχία στους στόχους σας μαζί και να τον βοηθήσετε προς αυτή την κατεύθυνση", είπε στους παίκτες ο διευθυντής ποδοσφαίρου.

Ο Φερέιρα απευθύνθηκε στους παίκτες του, λέγοντας: "Είδα το παιχνίδι σας χτες από το γήπεδο. Συγχαρητήρια για τη νίκη σας. Παρά την αρνητική εξέλιξη, γυρίσατε το παιχνίδι, δείξατε χαρακτήρα και κερδίσατε δίκαια. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, εγώ θα σας πω ένα πράγμα, η πρώτη λέξη που έμαθα στα ελληνικά είναι η νίκη, θέλω η ομάδα να κερδίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και όχι να χάνει και αυτό θα σας περάσω".

Το ντεμπούτο του νέου τεχνικού του τριφυλλιού στον πάγκο της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παραιτήθηκε ο Βαζέχα


Από εκεί και πέρα ο Κριστόφ Βαζέχα υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας με τη διοίκηση να κάνει δεκτό το αίτημά του. Με σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Κριστόφ Βαζέχα υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας. Σεβόμαστε την απόφασή του και τον ευχαριστούμε ολόθερμα τόσο για τη διαχρονική προσφορά του στην ομάδα όσο και για τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double. Άλλωστε, Παναθηναϊκός και Βαζέχα είναι μια ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ.
Παράλληλα, ευχαριστούμε και τον Γιάτσεκ Γκμοχ, ο οποίος, αν και για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, βοήθησε την ομάδα και έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο πράξη τη δήλωσή του ότι είναι «στρατιώτης του Παναθηναϊκού»".

Στα της προπόνησης, ο Σεμπάστιαν Λέτο ακολούθησε μέρος της προπόνησης ωστόσο θέλει δουλειά ακόμη προκειμένου να καταφέρει να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger