ImageΤο κορυφαίο αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN2 θα μεταδώσει ζωντανά τα δύο σπουδαία φιλικά ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφαελ Ναδάλ, μέσα σε διάστημα δύο ημερών στη Ζυρίχη και τη Μαδρίτη 21 και 22 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Παράλληλα τα δύο σπουδαία φιλανθρωπικά events θα μεταδοθούν ζωντανά κι απ'το ESPN3.com με τον Chris Fowler και τον Patrick McEnroe πίσω απ'το μικρόφωνο.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο indoor hard court Hellenstadion της Ζυρίχης στις 21 Δεκεμβρίου ενώ την επόμενη ημέρα (22/12) η έδρα θα είναι το χωμάτινο "μαγικό κουτί της Μαδρίτης" (Caja Magica), όπου ο Ναδάλ θα υποδεχθεί τον "αιώνιο" αντίπαλό του.

Ήδη τα εισιτήρια και για τους δύο αγώνες έχουν κάνει φτερά και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα ιδρύματα που διατηρούν οι δυο κορυφαίοι τενίστες της εποχής μας.

"Πάντα διασκέδαζα τους αγώνες μου με τον Ράφα σε μεγάλα courts. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συναντηθούμε ξανά και μάλιστα σε ένα τέτοιο αγώνα που μπορούμε να μαζέψουμε λεφτά για τα ιδρύματά μας" δήλωσε απ'το Λονδίνο όπου βρίσκεται ο Ρότζερ Φέντερερ.

Στο μεταξύ, μετά τις συζητήσεις για μείωση του αγωνιστικού καλεντάρι και αύξηση των εβδομάδων ξεκούρασης για τους τενίστες, οι διευθυντές αγώνων των τουρνουά της σειράς ATP World Tour 250 αναμένεται να εισηγηθούν στο συμβούλιο της ATP, οι τενίστες μέσα στο Top30 να μην μπορούν να παίξουν αγώνες επίδειξης στην περίοδο προετοιμασίας, από τους οποίους μπορούν να κερδίσουν χιλιάδες δολάρια.

Οι διοργανωτές των 250, νιώθουν ότι θα ζημειωθούν τα μικρά τουρνουά καθώς αναμένεται να "κοπεί" μια εβδομάδα ενδιάμεσα στη σεζόν ενώ υπάρχει σκέψη και αλλαγής του κανονισμού που υποχρεώνει τους κορυφαίους να παίζουν τουλάχιστον ένα τουρνουά της συγκεκριμένης σειράς από το Wimbledon και μετά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger