murray-soderling10-2_408.jpg









Με ένα μεγάλο ντέρμπι που θα μπορούσε άνετα να ήταν και ο τελικός της διοργάνωσης, ξεκινάει σήμερα το πολυαναμενόμενο και τελευταίο τουρνουά της σεζόν, το Barclays ATP World Tour Finals
στο Λονδίνο. Μάρει και Σόντερλινγκ θα αναμετρηθούν στις 16:00GR ενώ Φέντερερ και Φερέρ στις 22:00GR για το GroupB του σπουδαίου θεσμού.

Η ώρα της κρίσης για τους 8 καλύτερους της χρονιάς που μας φεύγει... έφτασε!

Σήμερα ξεκινάει το "5ο Grand Slam" της σεζόν και οι 8 κορυφαίοι τενίστες για το 2010 ονειρεύονται να κρατήσουν στα χέρια τους το βαρύτιμο τρόπαιο του Masters Cup, στο τουρνουά με το οποίο θα πέσει η αυλαία σε μια συναρπαστική χρονιά.

Στις 16:00GR (Novasports4-Live Streaming) ο κατακτητής του Παρισιού και νέο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, Ρόμπιν Σόντερλινγκ θα πάρει μια γεύση απ'την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι Βρετανοί στην Ο2 Arena κόντρα στη μεγάλη ελπίδα των γηπεδούχων για τον τίτλο, Άντι Μάρει.

Οι δυο μονομάχοι είναι ισόπαλοι 2-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, όμως ο Σόντερλινγκ έχει φύγει νικητής απ'τις δύο τελευταίες με πιο πρόσφατη αυτή στους "8" του Indian Wells Masters τον περασμένο Μάρτιο.

Το βραδινό session θα αναλάβει, ως είθισται, ο Βασιλιάς των courts και 4 φορές κάτοχος του Masters Cup, Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον φαινομενικά πιο αδύναμο τενίστα του γκρουπ αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνο, Νταβίντ Φερέρ.

Ο Ισπανός εξασφάλισε την τελευταία εβδομάδα τη συμμετοχή του στο Barclays ATP World Tour Finals, εξαργυρώνοντας έτσι τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων μηνών, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου στο 500αρι της Βαλένθια.

Από την πλευρά του, ο Ρότζερ Φέντερερ θέλει να ξεχάσει το συντομότερο δυνατό την περιπέτεια του Παρισιού, όπου ηττήθηκε απ'τον Γκάελ Μονφίς στα ημιτελικά έχοντας χάσει 5 match points και να παρουσιάσει στο Λονδίνο, τον τενίστα που έπαιξε σπουδαίο τένις από τον Αύγουστο και μετά.

Ο Ελβετός έχει το απόλυτο ρεκόρ κόντρα στον 28χρονο αντίπαλό του, μετρώντας 10 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο Φερέρ, Νο7 στον κόσμο, θα προσπαθήσει να ακολουθήσει το φετινό παράδειγμα των Σόντερλινγκ, Μπέρντιχ, Μοντανές, Παγδατή και Μονφίς που πέτυχαν την πρώτη τους νίκη κόντρα στο Βασιλιά.

Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του GroupA με το ματς Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ να ανοίγει την αυλαία και στις 22:00GR ο Ναδάλ να επιστρέφει στο tour αντιμετωπίζοντας τον Άντι Ρόντικ.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου: 1η αγωνιστική GroupB
16:00GR 4-Soderling (Sweden) vs 5-Murray (G.Britain)
22:00GR 2-Federer (Switzerland) vs 7-Ferrer (Spain)

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου: 1η αγωνιστική GroupA
16:00GR 3-Djokovic (Serbia) vs 6-Berdych (Cz.Republic)
22:00GR 1-Nadal (Spain) vs 8-Roddick (U.S.)

BARCLAYS ATP WORLD TOUR FINALS DRAW
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger