federer-maradona10_408.jpg

Ο "Βασιλιάς του τένις" συνάντησε το "Θεό του ποδοσφαίρου". Ο Ρότζερ Φέντερερ, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άντι Μάρει για τη 2η αγωνιστική του GroupB του Masters Cup, είχε την ευκαιρία να συναντήσει για πρώτη φορά τον Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος έχει γίνει μόνιμος κάτοικος... της O2 Arena τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον και η Βασίλισσα Ελισάβετ, είναι ανάμεσα στους υπόλοιπους διάσημους που είχαν τη δυνατότητα να παρακολούθησουν ζωντανά τον Ρότζερ Φέντερερ φέτος.

Ο κορυφαίος Ελβετός τενίστας πρόσθεσε μια ακόμη μεγάλη προσωπικότητα στο "ακροατήριό" του, όταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είδε την αναμέτρηση με τον Μάρει το απόγευμα της Τρίτης.

Αμέσως μετά τη γρήγορη νίκη του Φέντερερ, ο Ελβετός είχε την ευκαιρία να σφίξει το... χέρι του Θεού αλλά και ο Μαραντόνα να γνωρίσει από κοντά έναν απ'τους σπουδαιότερους αθλητές όλων των εποχών...

"Ναι, τον συνάντησα... Όλα πήγαν καλά. Είμαι ανακουφισμένος που σήμερα όλα πήγαν καλά" τόνισε ο Φέντερερ μετά τη νίκη με 6-4, 6-2 επί του Μάρει και τη συνάντηση με τον Μαραντόνα.

"Είμαι μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου. Ήταν ευχαρίστησή μου να τον συναντήσω και να τον γνωρίσω. Μου είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του τένις και μεγάλος θαυμαστής δικός μου. Νομίζω ότι ήταν και εκείνος πολύ ενθουσιασμένος από τη γνωριμία μας" δήλωσε ο Ελβετός.

Με τη χθεσινή αναμέτρηση, ο Μαραντόνα συμπλήρωσε τους αγώνες και των τριών κορυφαίων του κόσμου καθώς την προηγούμενη ημέρα παρακολούθησε και τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ράφαελ Ναδάλ.

Όντως ο Μαραντόνα είναι θαυμαστής του τένις ωστόσο είχε εξελιχθεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή πριν περίπου τρία χρόνια όταν ο Ιταλός τενίστας, Πότιτο Σταράτσε είχε αποκαλύψει ότι ο Αργεντίνος "θρύλος" τον έβριζε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Νταβίντ Ναλμπαντιάν στο Copa Telmex του 2008 που διεξάγεται στο Μπουένος Άιρες.

Μετά από ένα μήνα ο Μαραντόνα ζήτησε συγνώμη απ'τον Σταράτσε, στέλνοντας στον Ιταλό μια μπλούζα της εθνικής Αργεντινής υπογεγραμμένη από τον ίδιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger