Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας Παναθηναϊκού και Φερέρια. Ο Πορτογάλος βρέθηκε στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που έχει διάρκεια 1,5 χρόνου.
Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Μετά τις συναντήσεις που είχε ο Πορτογάλος με τους Αντωνίου, Φρέιτας και Πατέρα, έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα του αποφέρει 2 εκ. ευρώ για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Το απόγευμα θα βρεθεί στα επίσημα του ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά τη νέα του ομάδα στο ματς κόντρα στον Ηρακλή.

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ο Φερέιρα δήλωσε χαρούμενος που ανέλαβε τις τύχες ενός μεγάλου συλλόγου ενώ υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους."

Λίγο νωρίτερα ο Πορτογάλος μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του είπε ότι θέλει να γίνει πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό:
"Έχω μόνο καλές εντυπώσεις από αυτή την ομάδα. Είναι για μένα μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και πιο πολύ στα μέτρα μου. Χωρίς αμφιβολία είναι ελκυστική. Για αυτό ενδιαφέρθηκα. Είχα πολύ λίγο καιρό που έφυγα από την Ισπανία, όταν άκουσα για αυτή την προοπτική, αλλά αμέσως κέρδισε την προσοχή μου. Έχω μόνο υψηλές προσδοκίες για τη δουλεία που πρέπει να κάνω στην Ελλάδα.
Για την ώρα πάω στην Ελλάδα για να ανταποδώσω την ευγένεια που μου έδειξαν οι άνθρωποι του όταν ήρθαν στην Πορτογαλία για να μου μιλήσουν προσωπικά, να με γνωρίσουν. Τώρα πηγαίνω στην Ελλάδα για να μάθω περισσότερα και να συζητήσουμε πιο αναλυτικά. Όπως και να `χει είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για ομάδα με νοοτροπία νικητή. Στην Ελλάδα συνήθως δυο ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Μοιάζει δηλαδή με την Πορτογαλία, στην οποία περισσότερο η Πόρτο και η Μπενφίκα μαζί με τη Σπόρτινγκ το διεκδικούν, αν και η Μπράγκα τα πάει καλά τελευταία.

Στη Μάλαγα τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Αλλά δεν έφταιξα εγώ. Εγώ έκανα τη δουλειά μου. Έκανα ό,τι μπορούσα αλλά οι διοικούντες είχαν διαφορετική στρατηγική. Μετά την Πόρτο ήρθα στην Πορτογαλία πιστεύοντας πως υπάρχουν όλες οι καλές προϋποθέσεις για να δουλέψω σε μια ομάδα της ισπανικής Λίγκας. Δυστυχώς, δεν είχε το τέλος που σκεφτόμουν ή ήθελα, αλλά τώρα είναι παρελθόν και τώρα σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό και τον στόχο μας να πάρουμε το πρωτάθλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger