nadal-mur-fed-djoko10_408.jpg
Καλύτερους ημιτελικούς στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε... Οι τέσσερις καλύτεροι τενίστες για το 2010 θα αναμετρηθούν σήμερα σε δύο σπουδαία παιχνίδια που δεν χωρούν προγνωστικά: Ναδάλ-Μάρει και Φέντερερ-Τζόκοβιτς, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής

Η ημέρα της κρίσης για τους τέσσερις ημιφιναλίστ, έφτασε....

Σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε ποιοί θα είναι οι δύο άξιοι που θα διεκδικήσουν την Κυριακή το βαρύτιμο τρόπαιο και τη βαριά χρηματική επιταγή του Barclays ATP World Tour Finals στο Λονδίνο με τη συντριπτική πλειοψηφία των απανταχού τενισόφιλων να ελπίζει σε μια ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ Ναδάλ-Φέντερερ.

Πριν όμως απ'τον ενδεχόμενο ονειρικό τελικό, οι δύο κορυφαίοι τενίστες... ever, θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια δύο επίσης σπουδαίων αθλητών οι οποίοι μάλιστα τους έχουν ταλαιπωρήσει αφάνταστα τα τελευταία χρόνια της κυριαρχίας τους.

Ξεκινώντας χρονικά, πρώτοι στην Ο2 Arena στην οποία δεν θα πέφτε... καρφίτσα, θα εισέλθουν οι Ράφαελ Ναδάλ και Άντι Μάρει (16:00Gr-Novasports4-Live Streaming),

Ο 24χρονος Ισπανός, κορυφαίος τενίστας όλων για το 2010, πέρασε την περιπέτεια των ομίλων αήττητος (νίκες επί Ρόντικ, Τζόκοβιτς, Μπέρντιχ) και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση θέλοντας να κατακτήσει το μοναδικό Major που λείπει απ'την τροπαιοθήκη του. 

Από την άλλη, ο Άντι Μάρει που τη Δευτέρα θα επιστρέψει στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, παρουσίασε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του στη φάση των ομίλων αλλά κατάφερε τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά έχοντας δύο νίκες (Σόντερλινγκ, Φερέρ) και μια ήττα (Φέντερερ) στο round robin.

Το Head to Head είναι υπέρ του Ναδάλ ο οποίος έχει 8 νίκες και 4 ήττες, ωστόσο στα hardcourts το σκορ είναι ισόπαλο 4-4 και το έργο του Ισπανού μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς απέναντί του θα βρεθεί ίσως ο καλύτερος indoor τενίστας τα τελευταία δύο χρόνια.

Το βράδυ (22:00GR-Novasports4-Live Streaming) θα παρακολουθήσουμε το 19ο επεισόδιο του σπουδαίου rivalry μεταξύ του κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών Ρότζερ Φέντερερ και του ικανού για όλα, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο μοναδικός που δεν έχει χάσει ακόμη σετ στη διοργάνωση του Masters Cup και μαζί με τον Ναδάλ στοχεύουν και στο χρηματικό έπαθλο του 1,6εκ. δολαρίων που αντιστοιχεί στον αήττητο πρωταθλητή.

Ο 29χρονος Ελβετός, Νο2 στον κόσμο, δείχνει να βρίσκεται σε σπουδαία αγωνιστική κατάσταση, εδώ και 5 μήνες και θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί απέναντι στον Σέρβο πρωταθλητή ο οποίος στα δύο τελευταία ραντεβού με το Βασιλιά, έχει φύγει με το κεφάλι κατεβασμένο.

Ο Νόλε στη σημερινή αναμέτρηση, θα έχει οδηγό την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε στα ημιτελικά του US Open 2010 όταν σώζοντας δύο match points του Φέντερερ, τον νίκησε με 3-2 σετ κερνώντας τον Ελβετό μια απ'τις πιο οδυνηρές ήττες της καριέρας του.

Ο Φέντερερ προηγείται 12-6 στις αναμετρήσεις με τον Τζόκοβιτς ενώ το σκορ σε hard court είναι 10-5 υπέρ του Ελβετού.

Σάββατο 27/11: Ημιτελικά ATP World Tour Finals
16:00GR 1-Nadal (Spain) vs 5-Murray (Great Britain)
22:00GR 2-Federer (Switzerland) vs 3-Djokovic (Serbia)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger