federer-london10-7_408.jpg
Μόνο ο Ρότζερ Φέντερερ θα μπορούσε να "απαντήσει" στο εκπληκτικό θέαμα που πρόσφεραν νωρίτερα το Σάββατο οι Ναδάλ και Μάρει. Με φανταστική εμφάνιση ο Ελβετός νίκησε 2-0 σετ τον Τζόκοβιτς στον δεύτερο ημιτελικό του ATP World Tour Finals, και "σφράγισε" τον ονειρικό τελικό κόντρα στο Νο1 του κόσμου, Ράφαελ Ναδάλ!

Η επιθυμία εκατομμύρια φιλάθλων του τένις, έγινε πραγματικότητα...

Το απόγευμα της Κυριακής (19:30GR-Novasports4, Live Streaming), οι δύο κορυφαίοι τενίστες της εποχής μας και όχι μόνο, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, αναμένεται να μας χαρίσουν έναν ακόμη μαγικό τελικό ίσως στην πιο εντυπωσιακή σκηνή παγκοσμίως.

Λίγες ώρες μετά την επική νίκη του Ναδάλ επί του Μάρει με 7-6, 3-6, 7-6, ο Φέντερερ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς στο δεύτερο ημιτελικό και μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά επικράτησε με 6-1, 6-4 του Σέρβου ο οποίος είχε το μυαλό του περισσότερο στον τελικό του Davis Cup το επόμενο Σαββατοκύριακο στην πατρίδα του.

Ο Φέντερερ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο εναρκτήριο σετ και επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, συνεχίζοντας όχι μόνο αήττητος στο Λονδίνο αλλά και χωρίς να έχει χάσει σετ σε τέσσερις αγώνες και μάλιστα κόντρα στην αφρόκρεμα της ATP (Φερέρ, Μάρει, Σόντερλινγκ, Τζόκοβιτς)...

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος του σπουδαιότερου ρεκόρ στην ιστορία του τένις, των 16 Grand Slam τίτλων, την Κυριακή κόντρα στον "αιώνιο εχθρό" του θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο Masters Cup της καριέρας του, θέλοντας παράλληλα να στερήσει απ'τον Ναδάλ το τρόπαιο με το οποίο θα βάλει ένα ακόμη μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει για να ξεπεράσει τα επιτεύγματα του Ελβετού Βασιλιά!

Ο δεύτερος ημιτελικός δεν θύμισε σε τίποτα τον πρώτο που άφησε όσους τον παρακολούθησαν με ανοιχτό το στόμα μέχρι τον τελευταίο (επίσης εντυπωσιακό) πόντο με τον Φέντερερ να πραγματοποιεί περίπατο απέναντι σε έναν αδικαιολόγητα κακό Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο μαέστρος μπήκε σαν αφηνιασμένος... ταύρος μέσα στην Ο2 Arena και με απανωτά σφυροκοπήματα, έφτασε στο 6-1 σε 30 λεπτά παίζοντας απλό, ουσιαστικό και ταυτόχρονα θεαματικό τένις.

Όλοι περίμεναν την αντίδραση του Τζόκοβιτς και αυτή ήρθε στο ξεκίνημα του 2ου σετ όταν ο Σέρβος πέτυχε το break στο 2ο game (2-0) και αύξησε το προβάδισμά του στη συνέχεια σε 3-0 games.

Ο Φέντερερ, όμως, ήταν σχεδόν αδύνατον να χάσει έστω και ένα σετ... Διατηρώντας πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα σε winners και λάθη, ο Ελβετός ανέβασε και πάλι ταχύτητα και πριν καλά-καλά καταλάβει ο Τζόκοβιτς τι έγινε, βρέθηκε να κυνηγάει και πάλι στο σκορ και τελικά να γνωρίζει την 3η συνεχόμενη ήττα του από τον Φέντερερ, μετά την τεράστια επιτυχία του στα ημιτελικά του US Open τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Συνολικά αυτή ήταν η 13η νίκη του Ελβετού σε 19 αναμετρήσεις (13-6) με τον Φέντερερ να βρίσκεται μια νίκη μακριά απ'τον 5ο φετινό του τίτλο, το 5ο Masters Cup και τον 66ο τίτλο της καριέρας του!

Αρκεί να κερδίσει τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος προέρχεται απ'τον εξαντλητικό 3ωρο ημιτελικό κόντρα στον Μάρει σε ένα παιχνίδι που θα καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο...

Τα στατιστικά του αγώνα
federer-djokovic-stats10.jpg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger