Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν, ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, όπως συνήθιζε, άφησε τον κόσμο άφωνο.. εκείνη τη φορά όμως, αφήνοντας την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή και την παγκόσμια μουσική σκηνή κατά πολύ φτωχότερη. Ένα όνομα μία ιστορία, ένας μύθος, που ένα χρόνο μετά το θάνατό του, παραμένει ζωντανός και εξακολουθεί να “μαγνητίζει” το ενδιαφέρον των χιλιάδων θαυμαστών του και μη. Όπως ακριβώς συνήθιζε κι όσο ζούσε...

Την Παρασκευή (25/06) χιλιάδες θαυμαστές του θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο για την πρώτη επέτειο του θανάτου του, ενώ πολλοί αναμένεται να βρεθούν στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται ο τάφος του βασιλιά της ποπ. Στο νεκροταφείο θα βρεθούν μετά το μεσημέρι και μέλη της οικογένειας του Τζάκσον.

Όμως η πρόσβαση στο μαυσωλείο, όπου βρίσκεται η σορός του Τζάκσον, έχει απαγορευτεί και όσοι βρεθούν στο νεκροταφείο θα μπορέσουν μόνο να φτάσουν μέχρι το εξωτερικό του επιβλητικού κτίσματος.

Οι πρώτοι θαυμαστές έφτασαν στο νεκροταφείο το απόγευμα της Πέμπτης (24/06), σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αν και η αστυνομία είναι διευκρινίσει πως σε κανέναν δεν επιτρέπεται να περάσει τη νύχτα εκεί.

Σε τόπο προσκυνήματος έχει μετατραπεί και το σπίτι της οικογένειας Τζάκσον, όπου ήδη εκατοντάδες θαυμαστές του έχουν αφήσει λουλούδια και αναμνηστικά.

Η επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Γκάρι της Ιντιάνα, την ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου η μητέρα του, Κάθριν, θα κάνει τα αποκαλυπτήρια μνημείου.

Το Σάββατο (26/06) θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς, στην οποία είναι πιθανόν να παραβρεθούν μέλη της οικογένειας Τζάκσον.

Michael Jackson - Give In To Me - feat. Slash

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger