Ιδιαίτερα κεφάτος Ρότζερ Φέντερερ έκανε περίπατο απέναντι στον Αρνό Κλεμόν πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο Wimbledon χωρίς να χάσει σετ. Ο Βασιλιάς του Λονδίνου φαίνεται να έμαθε από τα "παθήματα" των δύο προηγούμενων γύρων και πήρε άνετα το εισιτήριο για τους "16" όπου θα συναντήσει τον Γιούργκεν Μέλτζερ.

Μόλις 1 ώρα και 36 λεπτά χρειάστηκε ο ορεξάτος Ρότζερ Φέντερερ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του "καλού αλλά λίγου" Αρνό Κλεμόν στον 3ο γύρο του Λονδρέζικου Grand Slam.

Το Νο1 του ταμπλό και υπερασπιστής του τίτλου στο Βρετανικό Όπεν, επικράτησε άνετα με 6-2, 6-4, 6-2 του 33χρονου Γάλλου, κλείνοντας θέση για τους "16" του ιστορικού θεσμού ενώ θα έχει μπροστά του δύο ημέρες ξεκούρασης (η πρώτη Κυριακή είναι παραδοσιακά ρεπό στο Wimbledon) προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του και να παρουσιαστεί πανέτοιμος για τη δεύτερη εβδομάδα του Όπεν.

Ο Φέντερερ δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απ'τον Κλεμόν, κυριαρχόντας απόλυτα του Γάλλου τόσο από τη βασική γραμμή όσο και κοντά στο φιλέ με τις προωθήσεις του να καταλήγουν συνήθως σε winner. Ο κάτοχος 16 Grand Slam τίτλων, μεταξύ των οποίων και έξι στο Wimbledon, πέτυχε συνολικά 5 breaks σε 10 προσπάθειες ενώ "έσβησε" το μοναδικό break point του αντιπάλου του ο οποίος δεν μπόρεσε να ασκήσει πίεση στον απολαυστικό Ελβετό.

Με εξαιρετικά ποσοστά από τη γραμμή του σερβίς και 29 winners συνολικά στο ματς, ο Φέντερερ σίγουρα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο Wimbledon, μετά τις δύο δύσκολες νίκες επί των Φάλα και Μποζόλιατς στους προηγούμενους γύρους και έδειξε να βρίσκει τη χαμένη του φόρμα την κατάλληλη στιγμή, τώρα που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Αντίπαλος του Ελβετού τη Δευτέρα στον 4ο γύρο, ο Αυστριακός, Νο16 του ταμπλό, Γιούργκεν Μέλτζερ ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε νικήσει με 4-6, 6-3, 6-2, 6-4 τον Φελιτσιάνο Λόπεζ.

"Είναι ένας πολύ καλός τενίστας στο χόρτο. Είναι περίεργο που δεν έχουμε παίξει αντίπαλοι στο παρελθόν" τόνισε ο Φέντερερ για τον Μέλτζερ ο οποίος θα είναι ο δεύτερος αριστερόχειρας που θα συναντήσει στο Wimbledon ο Ελβετός, μετά τον Αλεχάντρο Φάλα στην πρεμιέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger