Ψύχραιμος και σίγουρος ότι θα παρουσιαστεί πανέτοιμος στο Wimbledon το οποίο ξεκινάει σε μια εβδομάδα και καλείται να υπερασπιστεί, εμφανίστηκε ο Ρότζερ Φέντερερ μετά την απρόσμενη ήττα του απ'τον Λέιτον Χιούιτ στον συναρπαστικό τελικό του Gerry Weber Open την Κυριακή στο Χάλε

Μια γνώριμη σκηνή εκτιλήχθηκε στην αίθουσα Τύπου του Gerry Weber Stadion με τον Ρότζερ Φέντερερ να επαναλαμβάνει αυτό που δήλωνε και μετά τις προηγούμενες ήττες του μέσα στη σεζόν.

"Κανένας λόγος ανυσηχίας" ήταν το σύνθημα του 28χρονου Ελβετού μετά την ήττα με 3-6, 7-6, 6-4 από τον Λέιτον Χιούιτ η οποία ήταν μόλις η 2η τα τελευταία 7 χρόνια στο χόρτο και με την οποία σταμάτησε το σερί των 29 νικηφόρων αγώνων του Φέντερερ στο Χάλε.

"Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξα. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να κερδίσω σήμερα αλλά πιστεύω ότι το επίπεδο του παιχνιδιού μου είναι σε καλό επίπεδο. Αυτή η ήττα δεν με ανυσηχεί καθόλου, Ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα και πιστεύω ότι έκανα ένα καλό τουρνουά" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο μετά από αυτόν στην Αυστραλία αρχές της σεζόν.

Αυτή ήταν η 7η ήττα του Ρότζερ Φέντερερ στη σεζόν και η πρώτη από τον Λέιτον Χιούιτ μετά από 15 συνεχόμενες νίκες. Γενικά φέτος ο Ελβετός έχει χάσει πολλά ρεκόρ κόντρα σε τενίστες που δεν τον είχαν κερδίσει ποτέ (Παγδατής, Σόντερλινγκ).

Από την πλευρά του ο Λέιτον Χιούιτ που κατέκτησε τον 7ο τίτλο της καριέρας του στο χόρτο, εμφανίστηκε προσγειωμένος τονίζοντας ότι σε έναν αγώνα δεν παίζει ρόλο ποιός είναι το μεγάλο φαβορί.

"Περισσότερο είναι το πόσο πιστεύεις στον εαυτό σου. Εγώ μπαίνω σε κάθε παιχνίδι δίνοντας το 100% και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο φαβορί είσαι. Έχει δύο χέρια και δύο πόδια, όπως και γώ.. Νιώθω ακόμα δυνατός για να αντιμετωπίσω τους καλύτερους" τόνισε χαρακτηριστικά ο 29χρονος Αυστραλός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger