Το μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών ανάμεσα στη Βίνους Γουίλιαμς και την Κιμ Κλάιστερς δεν θα γίνει ποτέ καθώς οι δύο κορυφαίες τενίστριες της WTA, γνώρισαν σοκαριστικές ήττες στους προημιτελικούς της Τρίτης. Τσβετάνα Πιρόνκοβα και Βέρα Ζβονάρεβα απέδειξαν ότι τα φαβορί φαίνονται στο court και θα αναμετρηθούν στις "4" του Wimbledon.

"Ροπαλιά" Πιρόνκοβα σε Βίνους

Αν και πρωτάρα σε προημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης, η Τσβετάνα Πιρόνκοβα πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων στο Wimbledon, αποκλείοντας με 2-0 σετ την κάτοχο πέντε τίτλων στο Λονδίνο και περσινή φιναλίστ του ιστορικού θεσμού, Βίνους Γουίλιαμς το μεσημέρι της Τρίτη.

Μεγάλες στιγμές για το Βουλγαρικό τένις καθώς η "γειτόνισσα", Τσβετάνα Πιρόνκοβα σημείωσε την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της και θα δώσει το παρών στα ημιτελικά του φημισμένου Λονδρέζικου Όπεν, μετά τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της Βίνους Γουίλιαμς στα προημιτελικά.

Η 22χρονη Βουλγάρα, Νο82 στον κόσμο η οποία ποτέ δεν είχε καταφέρει να περάσει το 2ο γύρο ενός Grand Slam, έπαιξε εκπληκτικό τένις και επικράτησε με 6-2, 6-3 της πιο επιτυχημένης τενίστριας την τελευταία δεκαετία στα χορτάρινα courts του All England Club.

Η Βίνους, πέντε χρονιές πρωταθλήτρια στο Wimbledon (2000, 2001, 2005, 2007, 2008) και περσινή φιναλίστ (l.S.Williams), έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της στο Grand Slam του Λονδίνου και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα από μια πιο διψασμένη, πιο fit, πιο ενθουσιώδη και πιο αποτελεσματική αντίπαλο.

H Πιρόνκοβα έπαιξε σπουδαίο τένις με σταθερό παιχνίδι από τη βασική γραμμή (μόλις 9 αβίαστα λάθη) ενώ χτύπαγε πολύ δυνατά και καθαρά την μπάλα, δημιουργώντας αμέτρητα προβλήματα στην πολύπειρη αντίπαλό της.

Η Βίνους μπορεί να έβγαλε τους διπλάσιους winners απ'την αντίπαλό της (22 έναντι 12) ωστόσο τα 29 λάθη της Αμερικανίδας και η τραγική ημέρα στην οποία βρέθηκε το σερβίς της, ήταν αρκετά ωστε να γνωρίσει μια εντελώς απρόσμενη ήττα.

Super ανατροπή από Ζβοναρεβα

Η Πιρόνκοβα στα ημιτελικά της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα, Νο21 του ταμπλό, Βέρα Ζβονάρεβα η οποία έκανε επίσης την έκπληξη και την ανατροπή, νικώντας με 3-6, 6-4, 6-2 την Κιμ Κλάιστερς, Νο8 της διοργάνωσης.

Η Κλάιστερς δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα που πήρε στα σετς κάνοντας ένα κακό ματς με πολλά λάθη (36 έναντι 19 της Ζβονάρεβα) και βιαστικές επιλογές.

Η Ζβονάρεβα προηγήθηκε με break και με 5-2 games στο 2ο σετ ωστόσο η Κλάιστερς επέστρεψε μειώνοντας σε 5-4 αλλά δεν μπόρεσε να σερβίρει για να παραμείνει στο σετ με τη Ρωσίδα να κατακτά το 2ο κομμάτι του αγώνα με 6-4. Στο 3ο σετ, το Νο21 του ταμπλό πέτυχε το πολυπόθητο break στο 4ο game (3-1) και όλα έγιναν πιο εύκολα στη συνέχεια φτάνοντας στη νίκη μετά από 1 ώρα και 48 λεπτά στο κεντρικό court.

Τρίτη 29/06: Προημιτελικά Wimbledon

21-Ζvonareva (Russia) beat 8-Clijsters (Belgium) 3-6 6-4 6-2
Pironkova (Bulgaria) beat 2-V.Williams (U.S.) 6-2 6-3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger