Ο Ρότζερ Φέντερερ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την δραματική πρόκριση στο 2ο γύρο του Wimbledon, παραδέχθηκε ότι αρκετές φορές μέσα στο ματς, σκέφτηκε ότι ίσως έχανε... Ο Ελβετός κατάφερε να λύσει τα δεσμά του Αλεχάντρο Φάλα, μένοντας στο παιχνίδι της διεκδίκησης του 7ου τίτλου της καριέρας του στο Λονδίνο.

Σίγουρα το ντεμπούτο του Ρότζερ Φέντερερ στο φετινό Wimbledon, δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι αναρίθμητοι θαυμαστές του αλλά και ο ίδιος ο Ελβετός. Ο υπερασπιστής του τίτλου στο Λονδρέζικο Grand Slam αφού παραδέχθηκε ότι στάθηκε τυχερός στην νίκη με 5-7, 4-6, 6-4, 7-6(1), 6-0 επί του Αλεχάντρο Φάλα, δήλωσε πως υπήρχαν στιγμές μέσα στο ματς όπου στο μυαλό του στριφογύριζε η λέξη "ήττα".

"Ναι. Μερικές φορές..." ήταν η απάντηση του Βασιλιά σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν σκέφτηκε ότι ίσως έχανε τον αγώνα στον οποίον βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ, ενώ στο 4ο σετ κυνήγαγε από νωρίς με break τον Κολομβιανό.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αλεχάντρο έπαιξε πολύ καλά και εγώ δεν ήμουν καθόλου καλός στο ξεκίνημα. Στάθηκα τυχερός σήμερα" τόνισε χαρακτηριστικά το Νο1 του ταμπλό στη συνέντευξη Τύπου, λίγες μόλις στιγμές μετά την δραματική νίκη επί του Κολομβιανού στην πρεμιέρα του Championships.

"Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο για μένα να βρίσκομαι με 2-0 σετ πίσω στο σκορ, ειδικά εδώ στο Wimbledon. Παρόλαυτά βρήκα τον τρόπο να νικήσω. Ο Φάλα έπαιξε εξαιρετικά και με δυσκόλεψε πάρα πολύ" είπε ο Φέντερερ ο οποίος στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Ίλια Μποζόλιατς ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού παίζοντας με τα δύο χέρια τόσο το forehand όσο και το backhand.

Από την πλευρά του ο Αλεχάντρο Φάλα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοσή του, όχι όμως και από το αποτέλεσμα.

"Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Φέντερερ. Αλλά οι τρεις αγώνες που έδωσα απέναντί του σε έναν μήνα, είναι πολλοί" τόνισε ο Κολομβιανός.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger