Όσο ζει ελπίζει ο Ράφαελ Ναδάλ και σε αυτό το μοτίβο θα κινηθεί, όπως φαίνεται, στη συνέχεια του Wimbledon ο Ισπανός. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ζορίστηκε πολύ να νικήσει τον μέτριο τενίστα ονόματι Φίλιπ Πέτζνερ όμως παρά την πρόκριση στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, δεν δείχνει ικανός να φτάσει μέχρι το τέλος...

Ο Ράφαελ Ναδάλ τρόμαξε τους θαυμαστές του, όχι μόνο με το δεύτερο συνεχόμενο των 5 σετ αγώνα στο Wimbledon αλλά και με την ιατρική βοήθεια που χρειάστηκε τόσο στον αγκώνα όσο και στα πόδια ενώ σίγουρα η εμφάνισή του δεν έπεισε ότι μπορεί να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2008 όταν είχε νικήσει τον Ρότζερ Φέντερερ στον συγκλονιστικότερο τελικό στην ιστορία των Grand Slams.

Κι αν με τον Ρόμπιν Χάασε τα πράγματα ήταν διαφορετικά καθώς αντιμετώπιζε έναν πολύ ταλαντούχο τενίστα η θέση του οποίου στην παγκόσμια κατάταξη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, προερχόμενος από δύο σοβαρές επεμβάσεις στο γόνατο, με τον μέτριο τενίστα Φίλιπ Πέτζνερ ο Ισπανός αντιμετώπισε σωρεία προβλημάτων, αγωνιστικών και σωματικών πριν τελικά καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Γερμανού και πάρει το εισιτήριο για τον 4ο γύρο.

Ο Ράφα χρειάστηκε 3 ώρες και 47 λεπτά για να νικήσει με 6-4, 4-6, 6-7(5), 6-2, 6-3 τον Πέτζνερ και το μόνο θετικό είναι ότι θα έχει μια ημέρα ρεπό (midle Sunday), πριν αντιμετωπισει τη Δευτέρα τον Πολ Ανρί Μαθιέ στη φάση των "16" της διοργάνωσης. Ο Γάλλος, λίγο νωρίτερα, είχε νικήσει δύσκολα με 7-6, 7-6, 6-7, 6-4 τον Τιέμο Ντε Μπάκερ.

Ο Ναδάλ παρότι ξεκίνησε δυνατά στο ματς κατακτώντας το εναρκτήριο σετ, στη συνέχεια επέτρεψε στον αντίπαλό του να κάνει παιχνίδι με τον Πέτζνερ να εκμεταλλεύεται άριστα τις λιγοστές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν ανατρέποντας το σκορ και παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 σετς.

Όπως κόντρα στον Χάασε, έτσι και σήμερα, ο Ναδάλ κατάφερε να ανατρέψει το 1-2 και να φτάσει στη νίκη παίζοντας καλύτερο τένις απ'τον αντίπαλό του στο τέλος του ματς, με τον Πέτζνερ να χρειάζεται επίσης τη βοήθεια του φυσιοθεραπευτή στο ξεκίνημα του 5ου σετ για ένα πρόβλημα στο αριστερό πόδι.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Ράφαελ Ναδάλ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι αν ο Πολ Ανρί Μαθιέ δεν φαντάζει επικίνδυνος τενίστας ακόμη και γι'αυτόν τον Ναδάλ, η συνέχεια του Wimbledon πιθανότατα θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ στα προημιτελικά, ο οποίος δείχνει ότι δεν αστιεύεται καθόλου. Ο Σουηδός ο οποίος νωρίτερα το Σάββατο νίκησε εύκολα με 6-4, 6-2, 7-5 τον Τόμας Μπελούτσι, στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Φερέρ που γλίτωσε απ'τον Σαρντί σε αγώνα των 5 σετς.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Φίλιπ έπαιξε απίστευτα καλά σε όλο το ματς" τόνισε αρχικά ο Ναδάλ αμέσως μετά τη δύσκολη νίκη του ενώ σε ερώτηση για τα προβλήματα που φάνηκε να αντιμετωπίζει, τόνισε: "Ελπίζω να είμαι καλά. Θα το τσεκάρω αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Έχω κάνει μεγάλη σεζόν. Έπαιξα δύο συνεχόμενους αγώνες των 5 σετς. Αλλά είμαι καλά".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger