Η Microsoft έδωσε σήμερα περισσότερες πληροφορίες για το νέο περιφερειακό του Xbox 360, που μέχρι σήμερα το γνωρίζαμε όλοι με την προσωρινή ονομασία Project Natal.

Το Kinect όπως είναι η επίσημη ονομασία, κάνει περιττή την ύπαρξη χειριστηρίου αφού o χειρισμός ενός βιντεοπαιχνιδιού γίνεται με κινήσεις σώματος του κατόχου της κονσόλας. Το νέο περιφερειακό για το Xbox 360 είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται όχι μόνο τις κινήσεις του παίκτη αλλά αναγνωρίζει επιπλέον το πρόσωπο του και τις φωνητικές εντολές που αυτός δίνει όπως για παράδειγμα κατά την αναπαραγωγή ταινιών.

Στην παρουσίαση της Microsoft που μόλις ολοκληρώθηκε, παρουσιάστηκαν αρκετά παιχνίδια που κάνουν χρήση της νέας τεχνολογίας και διαφέρουν αρκετά απ' ότι είχαμε συνηθίσει. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Kinect Sports το οποίο στα πρότυπα του Wii Sports εξομοιώνει 6 αθλητικές δραστηριότητες όπως boxing, ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ, bowling, beach volley και στίβο.

Ένα ακόμα παιχνίδι, το Dance Central προσπαθεί να σας μάθει να χορεύετε ενώ με το Your Shape: Fitness Evolved αναμένεται να χάσετε αρκετές θερμίδες ακολουθώντας ένα μεγάλο σετ διάφορων γυμναστικών ασκήσεων και όχι μόνο (πολεμικές τέχνες, yoga).

Το Kinect ενσωματώνει και δεύτερη κάμερα μέσω της οποία θα πραγματοποιούνται συζητήσεις μέσω video, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δουν μαζί μια ταινία, να διαβάσουν ειδήσεις ή να ακούσουν μουσική. Η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν θα περιορίζεται μόνο στο Xbox 360 αφού θα υποστηρίζεται και η χρήση του Kinect στο PC με το Windows Live Messenger.

Το Microsoft Kinect θα κυκλοφορήσει παγκόσμια (κατά πάσα πιθανότητα) στις 4 Νοεμβρίου με 15 παιχνίδια, με τη τιμή όμως να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Ωστόσο το GameStop (λιανοπωλητής) ρίχνει μια μικρή ματιά στην τιμολόγηση του νέου αξεσουάρ του Xbox360 Kinect βάζοντας ως τιμή $149 για προ-παραγγελία.


Το GameStop βάζει τιμές στα πακέτα:

•Kinect Arcade $299.99
•Kinect Elite Bundle $399.99

Eπίσης έχει τιμές σε δύο παιχνίδια το για το Kinect το Kinect Adventures! και το Kinect Sports στα $59.99.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger