Στην προαναγγελία του σημαντικότερου ανδρικού αγώνα της φάσης των "16" ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Λέιτον Χιούιτ, είχαμε αναφέρει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ζήτημα "καρδιάς και πάθους". Ο Σέρβος απέδειξε ότι διαθέτει μπόλικο και από τα δύο αυτά στοιχεία και πήρε παλικαρίσια πρόκριση στους "8" του Wimbledon!

Ο 23χρονος Σέρβος αντιμετώπισε (και πάλι) προβλήματα υγείας και αναγκάστηκε να πάρει ιατρικό τάιμ άουτ στο ξεκίνημα του 3ου σετ κι ενώ προηγούταν στο σκορ με 2-0. Παρότι ο Χιούιτ εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και μείωσε σε 2-1, ο Νόλε κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και πανηγύρισε έξαλλα τη δύκολη νίκη με 7-5, 6-4, 3-6, 6-4 επί του Αυστραλού, παίρνοντας για τρίτη φορά στην καριέρα του το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Λονδρέζικου Grand Slam.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, έπαιξε σπουδαίο τένις στα δύο πρώτα σετ και δεν απειλήθηκε καθόλου απ'τον παθητικό και ακίνδυνο Χιούιτ. Ο Σέρβος κυριάρχησε απόλυτα του αντιπάλου του από τη βασική γραμμή, όντας ανώτερος σε όλα τα στατιστικά στοιχεία.

Με το που ξεκίνησε, όμως, το 3ο σετ ο Τζόκοβιτς έδειχνε να μην μπορεί να κινηθεί με ευκολία ενώ προσπαθούσε να κλέψει χρόνο από παντού ώστε να συνέλθει. Τελικά αναγκάστηκε να καλέψει τον ιατρό του γηπέδου και φάνηκε να αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Αφού του τοποθετήθηκε ειδική ταινία στην πλάτη, ο Σέρβος επέστρεψε στο court one, όχι όμως ο ίδιος...

Ο Χιούιτ άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλιά και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 σετ, κατακτώντας το 3ο σετ με 6-3 σε 43 λεπτά όπου πέτυχε τα δύο πρώτα του breaks στο ματς.
Στο 4ο σετ ο Τζόκοβιτς τα έδωσε όλα για όλα, ξεκινώντας με break στο 1ο game, όμως ο Χιούιτ κατάφερε να επιστρέψει και να φέρει το σετ και πάλι στα ίσια. Μέχρι το 9ο game, όμως, όπου ο Αυστραλός πραγματοποίησε ένα τραγικό service game δίνοντας τη δυνατότητα στον Σέρβο να σερβίρει για το ματς. Ο Νόλε δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έβγαλε μια δυνατή κραυγή μετά από τον διαγώνιο forehand winner με τον οποίον έφτασε στη νίκη.

Ο Σέρβος στη συνέχεια "έσκισε" τη πλούζα του και την πέταξε στις εξέδρες νιώθοντας ανακουφισμένος και ξεχνώντας κάθε πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε...

Ο αντίπαλος του Τζόκοβιτς στους "8" θα προκύψει από την αναμέτρηση του Άντι Ρόντικ με τον Γιεν Σουν Λου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger