Μόνο ένας τρελός θα είχε απαίτηση από την Εθνική ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Μουντιάλ. Αυτό που θέλουν όλοι, είναι να δουν προσπάθεια και ψυχή στο γήπεδο. Κόντρα στη Νιγηρία στον δεύτερο αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει αυτή την ευκαιρία. Να αποδείξει δηλαδή ότι δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Σέντρα στις 17:00 (NovaΣΠΟΡ FM 94.6, NΕΤ).


Η πρεμιέρα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής απογοήτευσε τους πάντες. Οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ ήταν κακοί απέναντι στη Νότιο Κορέα, ηττήθηκαν με 2-0 και τις ημέρες μετά το ματς της πρεμιέρας ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Όλα, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και οι διεθνείς μας έχουν επικεντρωθεί στο αποψινό ματς με τη Νιγηρία. Στόχος της ομάδας του Ότο Ρεχάγκελ μια καλή εμφάνιση και στη συνέχεια ότι βγει. Η «γαλανόλευκη» κυνηγάει το πρώτο της γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από τέσσερα παιχνίδια και ταυτόχρονα τους πρώτους της βαθμούς.

Εθνική χωρίς εκπλήξεις!

Αυτή τη φορά ο Ότο Ρεχάγκελ δεν εξέπληξε με τις επιλογές του στην ενδεκάδα! Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής επέλεξε στην αρχική σύνθεση τους παίκτες που έδιναν τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Ο «Herr Otto» αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Κυργιάκο, Αβρ. Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο, με τον Τζόρβα να διατηρεί τη θέση του στην εστία και τον Τοροσίδη στο αριστερό άκρο, ενώ ο Βύντρα θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ αντί του Σεϊταρίδη.

Κατσουράνης και Τζιόλης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Καραγκούνη σε ρόλο αριστερού μεσοεπιθετικού και τον Σαλπιγγίδη στην απέναντι πτέρυγα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Γκέκας.

Συνοπτικά, η ενδεκάδα της Εθνικής: Τζόρβας, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Βύντρα, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger