Την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους έκανε η Εθνική ομάδα στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά, πριν αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Ελβετία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει του Μουντιάλ.
Όλοι οι Έλληνες διεθνείς τέθηκαν στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ και του βοηθού του, Γιάννη Τοπαλίδη, πλην του τραυματία Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος έκανε αποθεραπεία.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις με τη μπάλα, ενώ στη συνέχεια ο Ρεχάγκελ χώρισε τους διεθνείς σε δυο ομάδες για το «οικογενειακό» διπλό.
Μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναχώρησαν για γνωστό κέντρο, όπου η ΕΠΟ θα παρέθετε δείπνο σε όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής.
Κατά την αποχώρησή τους, δηλώσεις έκαναν οι Φάνης Γκέκας, Βαγγέλης Μόρας και Σάκης Πρίττας. Και οι τρεις τους εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως η Εθνική μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.
«Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Το Μουντιάλ είναι πρόκληση για εμάς. Το πρώτο παιχνίδι με την Νότια Κορέα είναι το κλειδί. Δεν έχουμε άγχος. Το ότι είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί από μόνο του επιτυχία», σχολίασε ο Γκέκας.
«Η συμμετοχή από μόνη της πολύ σημαντική, αλλά όλοι έχουμε και άλλους στόχους. Θα κάνουμε το παν για να περάσουμε και μακάρι να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Μόρας, ενώ από την πλευρά του ο Πρίττας πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη διοργάνωση. Πολλές μεγάλες ομάδες δεν θα βρίσκονται σε αυτή. Δεν θα μείνουμε, όμως μόνο στην πρόκρισή μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να συνεχίσουμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger