Για πρώτη φορά, ο «εγκέφαλος» του Facebook δημοσιοποιεί την απάντηση του στις επικρίσεις που έχει δεχτεί για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.
Σε άρθρο του στην Whashington Post τη Δευτέρα (24/5), ο Mark Zuckerberg παραδέχεται ότι η εταιρεία έχει κάνει πολλά λάθη, χωρίς όμως να διευκρινίζει απόλυτα πότε και πώς θα τα διορθώσει.

«Ξέρω ότι κάναμε πολλά λάθη, αλλά θέλω να πιστεύω ότι οι αλλαγές που ετοιμάζουμε θα κάνουν το Facebook πιο ασφαλές και πιο διασκεδαστικό για τους χρήστες του», λέει ο Zuckerberg.

«Το Facebook μεγαλώνει με τεράστιο ρυθμό. Μέσα σε λίγα χρόνια έφτασε τους 400 εκατομμύρια χρήστες. Είναι μια πρόκληση να κρατήσεις όλους αυτούς ευχαριστημένους. Γι’ αυτό και η εταιρεία κάνει βεβιασμένες κινήσεις, και μερικές φορές πέφτει έξω.
Το κυριότερο παράπονο που ακούσαμε είναι ότι οι χρήστες θέλουν πιο εύκολο έλεγχο της δημοσιοποίησης των πληροφοριών τους. Πολλοί θεωρούν ήταν περίπλοκο το όλο σύστημα. Όμως σκοπός μας δεν ήταν να εκθέσουμε τους χρήστες, αλλά να τους δώσουμε περισσότερες επιλογές. Όμως δεν είναι όλοι οι χρήστες ειδικοί στους υπολογιστές, κι εκεί ήταν το λάθος μας.
Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχουν πιο εύκολες και απλές ρυθμίσεις στην προστασία προσωπικών δεδομένων. Εργαζόμαστε σκληρά για να τις έχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ερώτηση 1: Ποιος ο λόγος κάποιος να θέλει να δημοσιοποιήσει σε όλο το διαδίκτυο τις φωτογραφίες, το email και γενικά τα προσωπικά του στοιχεία, και αυτό να είναι η αρχική ρύθμιση στο προφίλ του;

Ερώτηση 2: Γιατί έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να βγει μπροστά το αφεντικό του Facebook; ‘Η τα αντανακλαστικά της εταιρείας δεν είναι τόσο γρήγορα όσο οι αλλαγές στις ρυθμίσεις των προσωπικών δεδομένων των χρηστών ή ευχόταν απλώς να «περάσει η μπόρα».

Ερώτηση 3: Γιατί οι αλλαγές που έδιναν τα στοιχεία των χρηστών στη δημοσιότητα άλλαζαν κάθε δύο μήνες και τώρα οι αλλαγές που προστατεύουν τα δεδομένα θα πάρουν καιρό;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger