Ο Μάρκος Παγδατής ολοκλήρωσε γρήγορα κι απλά τη δουλειά που είχε αφήσει στη μέση από χθες και με 3-1 σετ επί του Μαρσέλ Γκρανογιέρ, πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Roland Garros όπου θα περιμένει έναν εκ των Μάρει/Τσέλα. Σπουδαία εμφάνιση από τον Κύπριο ο οποίος δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα φέτος στο Παρίσι!

Μόλις κάτι παραπάνω από 30 λεπτά χρειάστηκε ο Μάρκος Παγδατής για να κατακτήσει και το 3ο του σετ στην αναμέτρηση του 2ου γύρο κόντρα στον Μαρσέλ Γκρανογιέρ. Με μια ημέρα καθυστέρηση, ο 24χρονος Κύπριος πρωταθλητής ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στον Ισπανό και με συνολικό σκορ 4-6, 6-1, 7-5, 6-2 πήρε πανηγυρική πρόκριση στους "32" του Γαλλικού Όπεν, θέλοντας άλλη μια νίκη για να ισοφαρίσει την καλύτερη πορεία του στο Παρίσι (4ος γύρος το 2007).

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Μάρκος προηγούταν με 4-6, 6-1, 7-5 όταν ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα εξαιτίας της κακής ορατότητας από το σκότος. Το Νο25 του ταμπλό, παρότι επέστρεψε 24 ώρες αργότερα στο court, δεν έχασε την αυτοσυγκεντρωσή του και συνεχίζοντας στον ίδιο δυνατό ρυθμό έφτασε εύκολα στο 6-2, πετυχαίνοντας δύο breaks στο σερβίς του Γκρανογιέρ.

Η συνολική εικόνα του Παγδατή στην αναμέτρηση, ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Αν εξαιρέσουμε το 1ο σετ του αγώνα όπου ο Κύπριος μπήκε λίγο νωθρά και δεν άσκησε ιδιαίτερη πίεση στον αντίπαλό του, στα τρία σετ που ακολούθησαν ο Μάρκος ήταν καταπληκτικός και κυριάρχησε απόλυτα του αντιπάλου του από τη βασική γραμμή, βγάζοντας πολλούς winners (45 στο σύνολο έναντι 35 του Γκρανογιέρ), παίζοντας πολύ σταθερά και έχοντας σε πολύ καλή ημέρα το σερβίς του απο το οποίο εβγαλε 9 άσους και είχε σπουδαία ποσοστά κερδισμένων πόντων, τόσο στο 1ο (77%) όσο και στο 2ο σερβίς (67%).

Στο σετ που παίχτηκε την Πέμπτη, ο Παγδατής μπήκε αποφασισμένος και παίζοντας πολύ επιθετικά, πέτυχε δύο συνεχόμενα breaks, στο 3ο (2-1) και στο 5ο game (4-1), φτάνοντας σχετικά εύκολα στη νίκη.

Ο Μάρκος, μάλιστα, πρόλαβε και τη νέα διακοπή (η 3η μέσα στην ημέρα) των αγώνων, λόγω της βροχής και θα περιμένει να μάθει το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Μάρει με τον Τσέλα για να μάθει τον αντίπαλό του στον 3ο γύρο. Ο Βρετανός, Νο4 του ταμπλό με τον Αργεντινό βρίσκονται στο 1-1 σετς και 1-1 games στο 3ο σετ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger