Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και έχοντας απέναντί του έναν εξαιρετικό Βίκτορ Ανέσκου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-1 σετ του Ρουμάνου και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον 4ο γύρο του Roland Garros ενώ οι αποκλεισμοί των Ρόντικ και Φερέρ τον μετατρέπουν σε φαβορί για τα ημιτελικά!

Πέρυσι πραγματοποίησε την καλύτερή του σεζόν στο χώμα, όμως στο Roland Garros γνώρισε σοκαριστικό αποκλεισμό στον 3ο γύρο απ'τον Φίλιπ Κολρσράιμπερ. Φέτος τα πράγματα εξελίσσονται εκ διαμέτρου αντίθετα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος μετά από μια πολύ μέτρια σεζόν στα τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Roland Garros, βελτίωσε κατά ένα γύρο την περσινή του επίδοση στο Παρίσι και έχει βάσιμες ελπίδες για τον τρίτο του ημιτελικό στην Γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Σέρβος ο οποίος πριν από μια εβδομάδα έκλεισε τα 23 του χρόνια, έπιασε σπουδαία απόδοση και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε κόντρα στον πολύ καλό Ανέσκου, νίκησε τον Ρουμάνο με 6-3, 3-6, 6-3, 6-2 στο Philippe Chatrier και πήρε το εισιτήριο για τους "16" της ιστορικής διοργάνωσης όπου θα συναντήσει τον Αμερικανό, Ρόμπιν Τζινέπρι ο οποίος πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Χουάν Κάρλος Φερέρο με 7-5, 6-3, 3-6, 2-6, 6-4. Ο Τζινέπρι, πριν το Roland Garros δεν είχε πετύχει καμία νίκη φέτος στο χώμα!

Ο δρόμος για τα ημιτελικά είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για τον Νόλε καθώς τόσο ο Ρόντικ όσο πολύ περισσότερο ο Φερέρ, αποκλείστηκαν σήμερα και εφόσον ο Σέρβος ξεπεράσει το εμπόδιο του Τζινέπρι στον 4ο γύρο, στα προημιτελικά οι πιθανοί αντίπαλοί του Γκαμπασβίλι ή Μέλτζερ, σίγουρα δεν αποτελούν φόβητρο.
Ο Τζόκοβιτς φαίνεται να έχει βρει την χαμένη του φόρμα την κατάλληλη στιγμή. Όλη τη φετινή σεζόν, παρά την άνοδό για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο2 της ATP αμέσως μετά την Αυστραλία (λόγω της πτώσης του Ναδάλ), ο Σέρβος ταλαιπωρείται από το ίδιο του το παιχνίδι, αδυνατώντας να παίξει το κυρίαρχο τένις των δύο προηγούμενων ετών.
Πλέον, έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια σπουδαία πορεία σε Grand Slam διοργάνωση και να προσπαθήσει για την υπέρβαση, πιθανότατα κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ για την είσοδο στον τελικό του Γαλλικού Όπεν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο Σέρβος δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Ανέσκου, όχι γιατί ήταν κακός ο ίδιος αλλά γιατί ο Ρουμάνος έπιασε σπουδαία απόδοση. Ο Νόλε μετάτρεψε σε break τις 7 από τις 16 ευκαιρίες που δημιούργησε στο ματς ενώ ο 29χρονος Ανέσκου, Νο37 στον κόσμο κατάφερε να "σπάσει" 4 φορές το σερβίς του Τζόκοβιτς σε 5 προσπάθειες με αποτέλεσμα ο Σέρβος να φτάσει στη νίκη μετά από 2 ώρες και 38 λεπτά κλειστού και σκληρού αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger