Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ θα δώσει το παρών στην τελευταία Κυριακή του Roland Garros. Ο σπουδαίος Σουηδός τενίστας δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Τόμας Μπερντιχ τον οποίον νίκησε με 3-2 σετ σε έναν σπουδαίο ημιτελικό και θα περιμένει έναν εκ των Ναδάλ/Μέλτζερ στον μεγάλο τελικό του Παρισιού!

Ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής στο ιστορικό τουρνουά του Roland Garros μετά τη δύσκολη επικράτηση επί του Τόμας Μπέρντιχ στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το Νο5 του ταμπλό και Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από έναν συναρπαστικό και πολύ δυνατό αγώνα, επικράτησε με 6-3, 3-6, 5-7, 6-3, 6-3 του 24χρονου Τσέχου και την Κυριακή θα διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο Grand Slam, στη δεύτερη συμμετοχή του στον τελικό του Γαλλικού Όπεν.

Ο Σόντερλινγκ ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, ωστόσο αυτή ήρθε πολύ δύσκολα καθώς ο Μπέρντιχ εμφανίστηκε πολύ ανταγωνιστικός και δημιούργησε πολλά προβλήματα στον πιο έμπειρο σε τέτοιες καταστάσεις αντίπαλό του με τον Τσέχο να έχει τις ευκαιρίες να κάνει το μεγάλο "μπαμ", χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτεί.

Ο Βίκινγκ της ATP, δεν ήταν το ίδιο καλός όπως στον προημιτελικό απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, δείχνοντας λίγο επηρεασμένος απ'τους συνεχόμενους αγώνες και υποπίπτοντας σε πολλά αβίαστα λάθη (63) ενώ και το σερβίς του δεν ήταν τόσο παντοδύναμο με τον Μπέρντιχ να πετυχαίνει τέσσερα breaks σε 12 ευκαιρίες.

Παρόλαυτά ο Σόντερλινγκ έβγαλε 20 περισσότερους winners απ'τον Τσέχο (62 έναντι 42) ενώ οι κερδισμένοι πόντοι ήταν 155 για τον Σουηδό και 140 για τον Μπέρντιχ.

Στο καθοριστικό σετ, ο Σόντερλινγκ πέτυχε break στο 1ο game (1-0) όμως ο Μπέρντιχ απάντησε γρήγορα κάνοντας το 1-1. Ο Σουηδός κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα κακό service game του αντιπάλου του και έκανε το 4-3, φτάνοντας τελικά στη νίκη μετά από 3 ώρες και 27 λεπτά.

"Ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο. Ο Τόμας έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Ήταν δύσκολο να κάνω το παιχνίδι μου γιατί χτυπούσε την μπάλα δυνατά και πολύ flat. Όλες οι μπάλες του ήταν 10 εκατοστά από τη βασική γραμμή" τόνισε αρχικά ο Σόντερλινγκ και συνέχισε: "Είναι απίστευτο. Όταν ήρθα εδώ σκεφτόμουν τον πρώτο γύρο, να νικήσω στο πρώτο μου παιχνίδι. Τώρα, δύο εβδομάδες αργότερα είμαι και πάλι στον τελικό. Είναι καλύτερα κι απ'το πιο τρελό μου όνειρο.."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger