Όπως ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό, ο Steve Jobs εμφανίστηκε στη σύνοδο του All Things Digital και μίλησε για πολλά θέματα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό. Φυσικά, το βασικό θέμα στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει ήταν τι έγινε τελικά με το περιβόητο "χαμένο iPhone 4G". Ως συνήθως, η απάντηση του Jobs ήταν απολαυστική.

"Για να είσαι βέβαιος ότι η συσκευή που έφτιαξες λειτουργεί, πρέπει να τη δοκιμάσεις. Ένας υπάλληλός μας είχε μαζί του το νέο iPhone. Κάποιοι λένε ότι το ξέχασε στο μπαρ, άλλοι ότι του το βούτηξαν μέσα από την τσάντα. Τελικά, αυτός που το πήρε αποφάσισε να το πουλήσει. Γενικά, η ιστορία έχει έγκλημα, έχει κλεμμένη ιδιοκτησία, έχει εκβιασμό, είμαι σίγουρος ότι έχει και σεξ κάπου!", είπε ο Jobs προκαλώντας γέλια στο ακροατήριο.

Ερωτηθείς για το Flash, ο Jobs δήλωσε ότι η τεχνολογία της Adοbe αρχίζει πλέον να φθίνει και πρόσθεσε ότι το HTML5 βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Επιχείρησε, πάντως, να ρίξει ελαφρώς τους τόνους σχετικά με την αντιπαράθεση. "Δε μας ήρθε ξαφνικά να κηρύξουμε τον πόλεμο στην Adobe. Πήραμε απλά μια απόφαση τεχνικού περιεχομένου και αποκλείσαμε το Flash. Είπαμε στην Adobe 'αν καταφέρετε να κάνετε αυτό το πράγμα να τρέχει γρήγορα, ελάτε να μας βρείτε', αλλά δεν ήρθαν ποτέ".

Κάποιος ρώτησε τον Jobs αν προτίθεται να αφαιρέσει τις υπηρεσίες της Google από το iPhone. "Με τη Google είμαστε ανταγωνιστές στα smartphones. Η Nokia είναι Νο1, η RIM Νο2, εμείς Νο3 και η Google Νο4. Πάντως, το γεγονός ότι είμαστε ανταγωνιστές με τη Google δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε και αγενείς", είπε ο Jobs, βάζοντας τέλος στα σενάρια ότι υπάρχει πιθανότητα για εμπάργκο στο iPhone.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger