Mε ένα αμήχανο χαμόγελο αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους ο Ρότζερ Φέντερερ μετά την ήττα με 3-1 σετ απ'τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ για τα προημιτελικά του Roland Garros. "Όλα τα ωραία έχουν κάποτε ένα τέλος" είπε για την ασύλληπτη κούρσα των συνεχόμενων ημιτελικών σε Grand Slam διοργανώσεις.

Κάποτε θα γινόταν....

Ο Ρότζερ Φέντερερ τις τελευταίες ώρες ζει καταστάσεις που για τους απλούς "θνητούς" τενίστες μπορεί να ήταν αφορμή για πανηγύρια, αλλά για τον ίδιο είναι κάτι το πρωτόγνωρο...

Ο Βασιλιάς έχασε το στέμμα του στο Παρίσι και κινδυνεύει να χάσει και το θρόνο του στο Βασίλιειο της ATP καθώς μετά τον αποκλεισμό του στους "8" του Γαλλικού Όπεν, ο Ράφαελ Ναδάλ έχει μια χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης κάτι που θα συμβεί μόνο εάν κατακτήσει τον 5ο τίτλο του στη γαλλική πρωτεύουσα τα έξι τελευταία χρόνια.

Ο "φονέας των γιγάντων", Ρόμπιν Σόντερλινγκ, έκανε πάλι το... θαύμα του στο Philippe Chatrier αποδεικνύοντας οτι μόνο τυχαία δεν ήταν η περσινή νίκη στο ίδιο γήπεδο επί του τότε Νο1 και υπερασπιστή του τίτλου, Ράφαελ Ναδάλ πετυχαίνοντας μια ακόμα "κηδεία" αυτή τη φορά επί του κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών.

"Όλα κάποτε τελειώνουν" τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ στη συνέντευξη Τύπου ο οποίος για πρώτη φορά μετά από 23 συνεχόμενα Grand Slam, δεν θα δώσει το παρών σε ημιτελική φάση Major διοργάνωσης.

"Ελπίζεις ότι δεν θα συμβεί τώρα, αλλά δυστυχώς συμβαίνει... Ήταν μια σπουδαία πορεία. Πλέον έχω ρεκόρ σε συνεχόμενους προημιτελικούς, πιστεύω" τόνισε αστειευόμενος ο Ελβετός μαέστρος ο οποίος παρά την ήττα έμεινε ικανοποιημένος απ'την εμφάνισή του.

"Δεν πιστεύω ότι έκανα κακό παιχνίδι, οπότε μου είναι πιο εύκολο να δεχθώ την ήττα. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες και για τους δυο μας. Ο Ρόμπιν έπαιξε σπουδαίο τένις. Χτυπούσε την μπάλα πολύ καλά. Έπαιξε επιθετικά και ήταν σταθερός. Όταν επιστρέψαμε από τη διακοπή και το court ήταν ακόμη πιο βαρύ, έπαιξε το ίδιο καλά. Δεν μπορώ να παραπονεθώ για τις συνθήκες γιατί ήταν ίδιες και για τους δύο" τόνισε ο 28χρονος ο οποίος τη Δευτέρα θα δει τους βαθμούς του να μειώνονται στους 8,390 από το 10,030 που είναι τώρα.

Ο Φέντερερ έχει δείξει ότι τέτοιες ήττες δεν τον επηρεάζουν. Το 2008, στο ίδιο γήπεδο, γνώρισε ίσως την πιο βαριά ήττα της καριέρας του όταν κατάφερε να πάρει μόλις 4 games απ'τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Roland Garros. Μετά από αυτό έπαιξε σπουδαίο τένις στο Λονδίνο, παρά την ήττα του στον τελικό και πάλι απ'τον ανίκητο, εκείνη την εποχή, Ισπανό.

"Πραγματικά ένιωθα ότι το τένις μου είναι αρκετά καλό για να μπορέσω να κατακτήσω και πάλι τον τίτλο εδώ. Θα πρέπει να προχωρήσω μπροστά τώρα. Έρχεται η σεζόν στο γρασίδι και θα ξεχάσω αυτό που έγινε εδώ.." είπε ολοκληρώνοντας ο κάτοχος 16 Grand Slam τίτλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger